Blog &
info.

Vind hier onze blogs over SEO, linkbuilding en backlinks,

de links naar onze social media pagina’s en onze laatste insta berichten.

Wist je dat …?

Het was de Amerikaan Jorn Barger die in 1994 voor het eerst de term ‘blog’ gebruikte. De term is al bijna zo oud als het internet zelf, al noemde men het eerst een weblog. Een log (soort dagboek) op het web (oude naam van het internet). Weblogs waren dus eigenlijk gewoon online dagboekjes.

Vijf jaar later maakte een andere Amerikaan Peter Merholz daar een grapje van. In plaats van weblog schreef hij op zijn site we blog.

Zo las het ineens als een werkwoord: we blog, wij bloggen.

Sindsdien werd blog de gangbare term, ook in Nederland, en spreekt ook bijna niemand meer over weblogs, maar gewoon over blogs.

Kwalitatieve backlinks bij linkbuilding

Kwalitatieve backlinks bij linkbuilding

Kwalitatieve backlinks bij linkbuilding Als jij veel websites hebt die naar jouw website linken dan heb scoor je hoog bij Google op het gebied van populariteit maar zijn het ook kwalitatieve backlinks?. Het is van belang dat je rekening houdt met de waarde van links,...

Scoren in Google met SEO

Scoren in Google met SEO

Wat is SEO precies? Het kan niet anders dan dat jij als (aanstaande) marketeer of ondernemer wel eens hebt gehoord van SEO. Letterlijk betekent dit Search Engine optimalisation. Vertaald naar het Nederlands dus zoekmachineoptimalisatie. SEO of zoekmachineoptimalisatie...

Onze laatste insta berichten: