Duidelijke communicatie

Drukwerk
& Sign.

Bij deze dienst liggen de roots van CommunicatieRS, veel mensen uit ons team hebben een ruime achtergrond in de grafische en drukwerk industrie. Met onze expertise kunnen wij je optimaal van dienst zijn bij het ontwerpen en drukken van jouw print en drukwerk zoals, flyers, brochures, posters maar ook menukaarten of banners.

Wij geloven dat de combinatie tussen online en offline marketing de beste strategie is en blijft voor bijna alle bedrijven. Hoe leuk is het om een gedrukte brochure van jouw nieuwe keuken te ontvangen? Of een kortingsvoucher geadresseerd aan jou? Mensen houden nou eenmaal van persoonlijke cadeautjes of post. Combineer dit met een sterke online zichtbaarheid van jouw bedrijf en je hebt de gouden marketing strategie in handen.

Ben jij opzoek naar een partner om je print- en drukwerk aan uit te besteden? Of wil je samen aan de slag om jouw print- en drukwerk te optimaliseren? Wij helpen je er graag bij! Meer weten over de mogelijkheden? Of samen een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met ons op.

Welk drukwerk heb ik nodig?

Als full service marketing communicatie bureau zijn wij gespecialiseerd in het leveren van de alle soorten print- en drukwerk.

Flyers & Posters

Het inzetten van flyers en posters kan van belang zijn als jij een toffe actie hebt of dat er binnekort een evenement plaats gaat vinden. Je kan hierbij denken aan een braderie of een dorpsfeest. Wij weten hoe wij jou boodschap met een toffe flyer of poster naar buiten moeten brengen.

Kleding

Het personeel van jouw bedrijf herkenbaar laten zijn voor klanten of wil jij een boodschap naar buiten brengen voor een event? Dan is bedrukte kleding de oplosing. Bedrukte kleding geeft meer zichtbaarheid aan jouw boodschap en creëert herkenbaarheid.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden vaak gegeven bij de feestdagen, maar ook is het goed om jouw klanten zonder reden te bedanken voor het vertrouwen in jouw bedrijf. Bij relatiegeschenken kan je denken aan bijvoorbeeld notitieblokjes, pennen, agenda’s of kalenders. Het is niet alleen waardering maar het zorgt ook meer herkenbaarheid.

Kranten & Magazines

Met krantjes, magazines of brochures geef jij jouw leden, klanten of doelgroep informatie over een bepaald onderwerp. Door dit te doen creëer je vertrouwen bij de ontvangers. Het hoeft niet alleen informatie te bevatten, probeer eens een kleurwedstrijd of prijs puzzel.

Stickers

Ook stickers vallen onder drukwerk. Stickers zijn in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. Wil jij belettering voor jouw auto, op het raam of stickers ergens anders voor? Informeer naar de mogelijkheden.

Kaarten

Heb jij een restaurant en wil jij een menukaart waarbij je bij het zien al honger krijgt? Of heb jij een winkel en wil je elke klant een wenskaart meegeven? Vooral bij winkels zorgt het iets extra’s mee geven aan de klant voor extra klantenbinding.

Heb jij al de keuze gemaakt welk advertentiekanaal het best bij jou past? Of wil je advies over adverteren? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.