Krachtige communicatie

E-mail

Marketing.

E-mail marketing, een belangrijk marketinginstrument om jouw klanten, fans of leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws, aanbiedingen of updates. Het voordeel van E-mail marketing is dat je gemakkelijk (gepersonaliseerde) mails stuurt naar diverse ontvangers in de juiste tone-of-voice.

 

E-mail marketing is een relatief eenvoudig en betaalbaar marketinginstrument waarmee je een grote doelgroep kan bereiken. Wij zij zetten regelmatig e-mail marketing in voor onze klanten met diverse doeleinden:

  • Nieuwsbrieven versturen
  • Aanbiedingen en kortingscodes delen
  • Op de hoogte brengen van nieuwe producten
  • Reviews verzamelen

E-mail marketing & automation

Je kan ook je E-mail marketing automatiseren, ook wel bekend als E-mail marketing & automation. Het grote voordeel hiervan is dat het eenmalig tijd in beslag neemt om in te richten, maar daarna worden de E-mails automatisch verzonden. Zo komt jouw doelgroep in een zogenaamde mailflow terecht, waarin je in kan stellen hoe vaak en welke mails jouw doelgroep ontvangt.

 

Benieuwd hoe je het beste E-mailadressen van jouw doelgroep kan verzamelen? Lees het in onze blog. (blog schrijven over tips E-mailadressen verzamelen)

E-mail marketing & webshops

E-mail marketing kan ook een belangrijke rol spelen in de omzet van jouw webshop. Zo kan E-mail marketing ideaal worden gebruikt om de bezoeker er aan te herinneren dat er nog producten in zijn/haar winkelmand zitten die nog niet afgerekend zijn of je kan schaarste creëren door te laten weten dat iemand zijn favoriete product bijna is uitverkocht.

Maar je kan ook ideaal E-mailadressen verzamelen voor de mailinglijst van jouw webshop, geef de bezoeker bijvoorbeeld: 5% korting bij het achterlaten van zijn of haar E-mailadres. Zo vul jij jouw mailinglist aan met relevante E-mailadressen van jouw doelgroep en is de kans groot dat de bezoeker de kortingscode direct gaat gebruiken.

E-mail marketing programma’s

Wij werken vaak met MailChimp en Sendinblue voor de E-marketing van onze klanten. Het grote voordeel van deze programma’s is dat beide veel gebruikt worden (waardoor er veel koppelingen beschikbaar zijn) en dat de programma’s betaalbaar en gemakkelijk in gebruik zijn.

Wil jij aan de slag met E-mail marketing? Of wil je weten wat E-mail marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Heb jij al de keuze gemaakt welk advertentiekanaal het best bij jou past? Of wil je advies over adverteren? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.