Flitsende communicatie

Fotografie.

Goede duidelijk foto’s zijn belangrijk voor jouw product of dienst, het gezegde één foto zegt meer dan duizend woorden bestaat namelijk niet voor niets. Helaas zien we vaak genoeg nog foto’s voorbijkomen die niet scherp zijn of niet genoeg voor zich spreken. Dat is zonde, daarom helpen wij jou graag aan duidelijke foto’s welke waardevol zijn voor jouw organisatie.

Nieuwe profielfoto nodig voor LinkedIn? De lekkerste gerechten uit eigen keuken vastleggen? Of de producten uit jouw webshop scherp in beeld brengen?  Wij beschikken over onze eigen fotostudio waar we regelmatig diverse fotoshoots houden, denk hierbij aan:

Productfotografie

Anno 2021 wordt er steeds meer online gekocht. Een goede productfoto is daarom belangrijker dan ooit. Door onze ervaring weten wij exact hoe wij in onze eigen studio de beste producten foto’s voor jouw online etalage kunnen maken. De perfecte foto’s voor jouw online etalage worden gemaakt in de studio van CommunicatieRS.

Portfoliofotografie

Jouw portfolio is belangrijk aspect voor jouw carrière. Het is jouw visitekaartje voor potentiele klanten. Je deelt het werk waar je trots op bent en wat jij allemaal mogelijk kan maken voor jouw klanten.. Goede fotografie is daarom erg belangrijk om de kwaliteit van jouw portfolio naar next level te brengen.

Foodfotografie

Dat wat je wilt bereiken met het fotograferen van food is dat het water in de mond loopt, zodat de mensen jouw gerecht gaan consumeren. Het is de kunst om de focus van jouw foto goed uit te lichten. Zonder geur en sfeer te proeven moet de klant overtuigd raken en honger krijgen van jouw foto.

Team fotoshoots

Wil jij nieuwsgierige klanten laten zien hoe jouw team eruit ziet of wil jij voor een sollicitant een impressie geven van de sfeer op de werkvloer? Dan zijn teamfoto’s de perfecte oplossing! Dit kan op locatie of in de studio.

Zakelijke fotoshoots

Jouw online portfolio of zakelijke social media als LinkedIn naar een hoger level brengen? Dan zijn zakelijke fotoshoots de oplossing. Een professionele foto zorgt ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Je laat zien wie er achter de onderneming zit.

Pasfoto’s (casual en business)

Bij een pasfoto voor een rijbewijs of paspoort komen vele eisen bij kijken. Je mag hier niet even een selfie voor gebruiken. Heb jij een goede pasfoto nodig? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Heb jij al de keuze gemaakt welk advertentiekanaal het best bij jou past? Of wil je advies over adverteren? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.