Aanstekende communicatie

Tekst schrijven.

De teksten op een website maken of breken de website. Leest de tekst niet fijn of schept de tekst geen duidelijkheid? Grote kans dat bezoekers de website snel verlaten. Maar niet alleen op websites is het prettig om een duidelijk en goedlopend verhaal te hebben, ook bij artikelen, mails, nieuwsbrieven of brochures is het belangrijk dat de tekst prettig leest en duidelijkheid schept.

Een logische opbouw is de solide basis van bijna elke tekst, neem eerst de lezer mee in je tekst voordat er verdieping in komt, en niet geheel onbelangrijk sluit de tekst goed af door bijvoorbeeld een samenvatting te geven of de lezer aan te zetten tot actie.

Wij hebben al verschillende klanten uit diverse branches geholpen met het schrijven van:

  • Website teksten
  • Nieuwsbrieven
  • Informatiebrochures
  • Persberichten

SEO

teksten

schrijven.

Een duidelijk en leesbare tekst is belangrijk, maar voor websites en webshops komt er vaak nog een derde punt bij. Het schrijven van SEO teksten, zoekmachine geoptimaliseerde teksten, dit zijn teksten die zo geschreven worden dat zoekmachines zoals Google of Bing de teksten beter kunnen vinden. Teksten voor SEO dienen een juiste structuur te hebben.

SEO tekstschrijven begint bij een degelijk zoekwoordenonderzoek, vanuit daar bepaal je welke titels en kopjes er op de website komen en welke zoekwoorden een aantal keer in tekst verwerkt moeten worden.
Dit samen vormt een zoekmachine geoptimaliseerde tekst, zodat de zoekmachines jouw website beter kunnen vinden.

Dit lijdt vaak tot meer websitebezoekers en meer bezoekers betekent vaak meer omzet voor jou als organisatie.

Ben jij opzoek naar een partner in het schrijven van (SEO) teksten voor jouw website? Of heb je teksten nodig voor een brochure of persbericht? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb jij al de keuze gemaakt welk advertentiekanaal het best bij jou past? Of wil je advies over adverteren? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.