Opvallende communicatie

Lokale

Vindbaarheid

verbeteren.

Naast het online de consument voorzien van de juiste informatie, vindt Google het ook steeds belangrijker om consumenten en bedrijven lokaal met elkaar te verbinden. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe TV? Dan zal Google eerst lokale ondernemingen tonen die TV’s verkopen, en vervolgens pas de overige bedrijven die hun vindbaarheid goed op orde hebben.

Hierbij is het van belang dat de juiste locatiegegevens over jouw bedrijf zichtbaar zijn op de website en het bedrijfsprofiel op Google My Business correct en volledig staan ingevuld.

Zoekmachine optimalisatie is in tegenstelling tot adverteren een traject wat vooral gericht is op de langere termijn, veranderingen om je vindbaarheid te verbeteren zijn meestal pas na een aantal weken zichtbaar. Maar zorgt vaak wel voor een vast aantal dagelijkse bezoekers van jouw website of webshop. Wil jij aan de slag om je website beter vindbaar te maken? Wij hebben diverse klanten geholpen met verbeteren van hun vindbaarheid.

Wil jij advies over het bereiken van jouw doelgroep? Wij helpen je graag van advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul hieronder de aanvraag voor een GRATIS SEO-scan aan!

Ja, ik ontvang graag de GRATIS SEO scan!

(Vereist)
Privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.