Vindbaarheid verbeteren.

Om de vindbaarheid van je website te verbeteren, wordt er gebruik gemaakt van SEO (zoekmachine optimalisatie). SEO is een techniek om in te spelen op het algoritme van zoekmachines zoals Google. Hoe beter je inspeelt op dit algoritme, hoe hoger jouw website in de resultaten van Google komt. Dit klinkt als een moeilijk verhaal, maar dit valt eigenlijk best wel mee.

Zoekmachine optimalisatie bestaat eigenlijk uit drie onderdelen:

Vraag een GRATIS SEO scan aan!

(Vereist)
Privacybeleid(Vereist)

Linkbuilding

Linkbuilding is het uitbouwen van jouw linkprofiel. Gegarandeerd hoger komen in de zoekresultaten? Start vandaag nog met linkbuilding. Dit heeft voor 60% invloed op de vindbaarheid van een website.

Onpage SEO

Optimalisatie op de pagina zelf. Hierbij is het belangrijk om je belangrijkste zoekwoord in de titel, tussenkopjes en andere elementen naar voren te laten komen

Rapportage

Dit onderdeel heeft de minste invloed op SEO, circa 10%. Rapportage is vooral belangrijk om fouten te vinden en in te spelen op trends & ontwikkelingen

Zoekmachine optimalisatie is in tegenstelling tot adverteren een traject wat vooral gericht is op de langere termijn, veranderingen om je vindbaarheid te verbeteren zijn meestal pas na een aantal weken zichtbaar. Maar zorgt vaak wel voor een vast aantal dagelijkse bezoekers van jouw website of webshop. Wil jij aan de slag om je website beter vindbaar te maken? Wij hebben diverse klanten geholpen met verbeteren van hun vindbaarheid.

Lokale

Vindbaarheid

verbeteren.

Naast het online de consument voorzien van de juiste informatie, vindt Google het ook steeds belangrijker om consumenten en bedrijven lokaal met elkaar te verbinden. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe TV? Dan zal Google eerst lokale ondernemingen tonen die TV’s verkopen, en vervolgens pas de overige bedrijven die hun vindbaarheid goed op orde hebben.

Hierbij is het van belang dat de juiste locatiegegevens over jouw bedrijf zichtbaar zijn op de website en het bedrijfsprofiel op Google My Business correct en volledig staan ingevuld.

Wil jij advies over het bereiken van jouw doelgroep? Wij helpen je graag van advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.