Beeldende communicatie

Website realisatie
& webshop.

Welk bedrijf heeft er geen website en/of webshop tegenwoordig. De website is misschien wel het belangrijkste marketing-communicatie middel van elk bedrijf. Het hebben van een website en/of webshop vergt tijd en kennis om bij te houden en te onderhouden. Het is namelijk niet zo dat als een website online staat, dat er vervolgens geen aandacht meer aan besteed hoeft te worden. Zo moeten de elementen op de website regelmatig geüpdatet worden, maar ook het plaatsen van nieuwe blogs, foto’s en teksten is van belang.

Next level gaan met jouw website of webshop ?

Kom je er niet uit of wil je graag dat wij een frisse en profesionele blik op jouw website of webshop gooien? Neem contact op voor een gratis kennismaking!

Development

Van idee tot uitvoering van het ontwerp, alles wat daarbij komt kijken heef te maken met development. Web development is de technische kant van de website of webshop. Wij nemen het werk uithanden en zorgen voor een eindresultaat geheel in stijl van jouw bedrijf.

Webdesign

Het visueel vormgeven en aantrekkelijk maken van jouw website of webshop. Wij stellen een visueel plan voor jouw op met de kleuren, lettertypes, indeling en de structuur de site.

Hosting & techniek

Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop bereikbaar is en dat jij op een profesioneel e-mailadres bereikbaar bent. Jij hoeft je geen zorgen te maken of alles juist werkt. Dit nemen wij uit handen. 

Onderhoud

Als de website of webshop eenmaal staat is het belangrijk om regelmatig onderhoud of updates te verrichten

Tools & plugins

Meer halen uit jouw website of webshop? Wij kennen de juiste tools en plugins.

Fotografie

Voor het web is het belangrijk om goede content te gebruiken. Voor webshops ook de juiste fotografie. Jouw webshop is jouw etalage, klanten kunnen het product niet aanraken. Om de klant te overtuigen is het jouw taak goede fotografie te gebruiken.

Heb jij al de keuze gemaakt welk advertentiekanaal het best bij jou past? Of wil je advies over adverteren? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.