Kleurige communicatie

Logo
& Restyle.

Logo maken

Heb jij een logo nodig voor jouw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van converterende logo’s. Ons team weet een logo zo te ontwerpen dat jouw logo bij het zien nog dagen, weken of maanden in het hoofd speelt van jouw potentiele klant.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Logo upgraden

Is jouw huidige logo niet meer up to date? Of wil jij een frisse uitstraling? Dan kijken wij samen met jou naar het huidige logo en wat er voor jou mogelijk is. Vaak met een paar kleine aanpassingen is dit al mogelijk.

Heb jij al een schets gemaakt van jouw logo? Dan helpen wij jou bij het finetunen hiervan en zorgen wij dat jouw logo ready is voor gebruik op al jouw communicatie kanalen.

Nieuw Logo nodig?

Ons team van designers staat voor je klaar om een logo te ontwerpen of een bestaand logo te upgraden. Of ben jij nog helemaal happy met jouw logo maar slaat deze niet aan bij jouw doelgroep? Laat ons je dan helpen, en plan een gesprek met ons!

Logo ontwerp.

Waarom een logo laten ontwerpen, terwijl ik het ook zelf kan? Een goed logo moet tijdloos zijn, jouw logo is in de meeste gevallen de eerste touchpoint met jouw doelgroep. Het logo komt overal terug, denk maar eens aan je website, social media, advertenties, flyers en brochures.

Zelf een logo ontwerpen is simpel, maar denk jij ook aan:

  • Welke kleurencombinatie het beste werkt bij jouw doelgroep?
  • Of jou logo belevenis creëert en in gedachte blijft bij potentiele klanten?
  • Of jouw logo aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf?
  • Of het logo bruikbaar is voor alle kanalen?

 

Logo restyle.

Heb jij al een logo maar is deze verouderd of sluit deze niet meer aan bij jou bedrijf? Of juist wel maar wil jij erachter komen of deze een upgrade kan krijgen? Ook voor het restylen van jouw logo is CommunicatieRS jouw partner.

Onze aanpak:

  • Kennismaking, wij zijn erg benieuwd naar de gedachte achter het huidige logo
  • Het huidige logo wordt beoordeeld en wij gaan brainstormen over de upgrade
  • Onze vormgevers stellen een aantal ideeën aan jouw voor
  • Na de terugkoppeling worden de eventuele aanpassingen verwerkt
  • Als het logo helemaal naar wens is ontvang jij de benodigde bestanden!

De roots van ons bedrijf liggen bij het laten groeien van bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en uitwerken van jouw idee, missie en visie. Weten welke bedrijven wij al hebben mogen laten groeien? Kijk eens op de projecten pagina.

Heb jij al de keuze gemaakt van het logo dat het best bij jou past? Of wil je advies over jouw logo en/of huisstijl? Wij helpen je graag van (strategisch) advies tot realisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.