Project.

CASS OF 1259

Het merk CLASS OF 1259 is voor de mannen die klasse willen uitstralen en opzoek zijn naar bovenkleding. In de juiste prijs -en kwaliteitverhouding hebben we de perfecte polo’s en shirts gemaakt. Al onze producten hebben een mooie aansluitende pasvorm met een slanke mouw.

Ons idee om de perfecte polo’s en shirts op de markt te brengen begon met het combineren van vakmanschap en de wensen van tegenwoordig. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat er nu polo’s en shirts zijn die bij iedereen goed aansluiten en gemaakt zijn van de fijnste stoffen. Door dit design hebben we een polo en een shirt neergezet die zowel formeel als in vrije tijd gedragen kan worden.

Website/shop

Bekijk de webshop van CLASS OF 1259, het merk voor mannen die klasse willen uitstralen en op zoek zijn naar hoogwaardige bovenkleding. Met als doel om vakmanschap te combineren met hedendaagse wensen, wat resulteerde in kledingstukken van fijne stoffen die zowel formeel als in vrije tijd gedragen kunnen worden. Ontdek het nu in de webshop!

Drukwerk & sign

Of het nu gaat om hangtags, verpakkingen of andere visuele elementen, ons vakmanschap staat garant voor een professionele en aantrekkelijke presentatie van CLASS OF 1259-producten. Heb jij ook drukwerk nodig? Neem dan contact met ons op.

Fotografie

Aandacht voor detail en stijl. Voor CLASS OF 1259 hebben wij de productfotografie verzorgd. Elk shot straalt de kwaliteit en klasse uit die kenmerkend zijn voor CLASS OF 1259, waardoor de producten optimaal worden gepresenteerd.

Meer zien?