Project.

De Glitterfabriek

De Glitterfabriek is een uitgeverij van kinderboeken en zijn verheugd om het eerste boek van Johnny Glitter te presenteren. De missie van De Glitterfabriek is om kinderen te betoveren met magische verhalen en sprankelende avonturen.

Bij De Glitterfabriek geloven we dat lezen een fantastische manier is om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hun liefde voor boeken te stimuleren.

Review

“Leuk boekje speciaal voor mijn zoon die dyslexie heeft, het lettertype is voor hem erg prettig. Ook keurig verpakt en snel geleverd.”

Hoogvliet
Klant

Website/shop

Voor De Glitterfabriek hebben we een website en uitgebreide online shop ontworpen en ontwikkeld. We hebben een digitale omgeving gecreëerd met een gebruiksvriendelijk interface, aantrekkelijke visuals en een eenvoudige navigatie, allemaal met als doel om de bezoekers een onvergetelijke en betoverende online winkelervaring te bieden.

Drukwerk & sign

CommunicatieRS verzorgt Drukwerk & Sign voor De Glitterfabriek. Het eerste kinderboekje “Bewegen” van Johnny Glitter is succesvol gedrukt bij de drukker. Het boekje is speciaal ontworpen met een speciaal lettertype voor kinderen met dyslexie, levendige illustraties en puzzelopdrachten. Ga samen met Johnny Glitter en Don de Manager op avontuur! Je kunt het boekje bestellen op de website van De Glitterfabriek.

 

Huisstijl ontwerp

CommunicatieRS heeft de complete huisstijl voor De Glitterfabriek ontworpen, inclusief logo, kleuren en lettertype. De huisstijl wordt consistent toegepast op alle communicatiekanalen en materialen. Het resultaat is een herkenbare en professionele uitstraling die de identiteit van De Glitterfabriek weerspiegelt en overal consistent wordt doorgevoerd.

Social media

CommunicatieRS beheert de actieve socialmediakanalen van De Glitterfabriek op Instagram en Facebook. Op deze platforms laten we weten welke nieuwe producten er te bestellen zijn.

Tekstschrijven

Wij schrijven de teksten voor de website van De Glitterfabriek om de missie en visie van het evenement duidelijk te communiceren. Daarnaast verzorgen we de teksten voor de social media-berichten. We zorgen ervoor dat de informatie relevant, begrijpelijk en toegankelijk is voor het publiek.

Logo & restyle

Het logo van De Glitterfabriek is een belangrijk visueel element dat de identiteit van het merk weerspiegelt. Bij CommunicatieRS hebben we een uniek en herkenbaar logo ontworpen. Het logo is een visueel visitekaartje dat met trots wordt gedragen door het merk.

Vindbaarheid

We optimaliseren de vindbaarheid van De Glitterfabriek website door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). We passen technieken toe om de website beter te laten scoren in zoekmachines, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, meta-tags en het verbeteren van de website structuur en laadtijd.

Meer zien?