Project.

Nationale Beweeg Dag

Het belang van beweging bij kinderen is zo groot dat De Nationale Beweeg Dag in het leven is geroepen. Op deze dag worden kinderen aangemoedigd om te bewegen en wordt het belang van regelmatige lichaamsbeweging onder de aandacht gebracht. Door kinderen te stimuleren om te bewegen en gezonde gewoonten aan te leren, kunnen we hen helpen om gezond te blijven en zich goed te voelen over zichzelf en hun lichaam.

In het kort, beweging is van groot belang voor kinderen omdat het niet alleen hun lichamelijke gezondheid verbetert, maar ook een positief effect heeft op hun geestelijke gezondheid, sociale vaardigheden en cognitieve vaardigheden. Door kinderen aan te moedigen om te bewegen, kunnen we hen helpen om gezond te blijven en een positieve kijk op zichzelf en het leven te behouden.

Review

“Allereerst wil ik jullie een compliment geven voor jullie eerste NBD en wil vooral mijn waardering uitspreken. Het evenement was zeer positief en goed georganiseerd.”

Marc Berends
Topsport Gelderland, Talent 2 Paris

Animatie & video

Bij CommunicatieRS hebben we volledige livestream van dit evenement verzorgd! We hebben een video en animatie speciaal gemaakt voor De Nationale Beweeg Dag, waarmee we een energieke sfeerimpressie van het evenement van 2023 hebben weten te creëren. De livestream van het evenement is ook beschikbaar op de website van De Nationale Beweeg Dag, zodat je het kunt herbeleven. Laat je meeslepen door een dag vol beweging, plezier en gezelligheid

Livestream 2023

Website/shop

De Nationale Beweeg Dag is een belangrijk evenement dat zich richt op het bevorderen van een gezonde levensstijl en het stimuleren van lichaamsbeweging onder kinderen. Een effectieve communicatiestrategie is essentieel om dit project succesvol te maken en een goed ontwikkelde website speelt hierbij een cruciale rol. 

Drukwerk & sign

Voor De Nationale Beweeg Dag hebben we een collectie hoogwaardige en unieke producten ontworpen om dit evenement onvergetelijk te maken. We hebben gezorgd voor een prachtige zaalaankleding met banners, re-boards en een podiumdoek. Daarnaast hebben we ook posters, stickers, kleurplaten en andere creatieve items gemaakt om het evenement compleet te maken.

Huisstijl ontwerp

Ontdek het huisstijlontwerp van De Nationale Beweeg Dag, dat zorgt voor een consistente en professionele uitstraling van alle communicatiemiddelen. We beginnen met het ontwerpen van een uniek logo dat perfect aansluit bij de doelgroep. Dit logo wordt vervolgens toegepast op banners, posters en andere promotionele materialen. We houden hierbij rekening met kleur, typografie, beeldgebruik en lay-out om een uniforme uitstraling te creëren die de boodschap krachtig overbrengt.

Social media

Wij beheren de actieve social media-kanalen op Instagram en Facebook voor De Nationale Beweeg Dag. Via deze kanalen delen we inspirerende content, zoals foto’s, video’s en algemene informatie. Hiermee enthousiasmeren we het publiek en betrekken we ze bij De Nationale Beweeg Dag. Zo zorgen we ervoor dat de volgers constant worden geïnspireerd om in beweging te blijven.

Fotografie

Fotografie is een krachtig medium dat momenten vastlegt en verhalen vertelt. Op De Nationale Beweeg Dag hebben we met behulp van onze camera’s de energie en enthousiasme van de deelnemers vastgelegd. Elk beeld spreekt voor zich en brengt de boodschap van gezondheid en actief leven over. De levendige kleuren, de vreugdevolle gezichten en de dynamiek van de activiteiten komen tot leven door de lens van de camera.

Wil je meer zien?

Tekstschrijven

Wij schrijven de teksten voor de website van De Nationale Beweeg Dag om de missie en visie van het evenement duidelijk te communiceren. Daarnaast verzorgen we de tekst voor de social media-berichten, persberichten, posters, alle vormen van communicatie die worden gemaakt. We zorgen ervoor dat de informatie relevant, begrijpelijk en toegankelijk is voor het publiek.

Logo & restyle

Het logo ontwerp voor De Nationale Beweeg Dag omvat twee versies: een versie die consequent wordt doorgevoerd op alle communicatiemiddelen voor het evenement, en een versie die specifiek wordt gebruikt voor De Nationale Beweeg Dag 2023.

Het logo ontwerp van De Nationale Beweeg Dag weerspiegelt de missie en visie om kinderen aan te moedigen om te bewegen en het belang van een regelmatige lichaamsbeweging.

Vindbaarheid

We optimaliseren de vindbaarheid van De Nationale Beweeg Dag website door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). We passen technieken toe om de website beter te laten scoren in zoekmachines, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, meta-tags en het verbeteren van de website structuur en laadtijd.

Werkwijze

 

Strategie & advies

CommunicatieRS heeft De Nationale Beweeg Dag in leven geroepen, met als doel het bevorderen van lichaamsbeweging onder kinderen. Hiervoor hebben we een samenwerking gelegd tussen De BLOS Groep om kinderen op ruim 300 kinderdagverblijflocaties te bereiken. We Hebben gebruik gemaakt van zowel online als offline communicatiemiddelen, waaronder de website, sociale media, posters en persberichten, om inspirerende content te verspreiden. Hierdoor hebben we een breed publiek kunnen bereiken en kinderen en ouders kunnen informeren en motiveren om deel te nemen aan De Nationale Beweeg Dag.

Ontwerp & Techniek

CommunicatieRS heeft met ontwerp en techniek De Nationale Beweeg Dag naar een hoger niveau getild. We hebben een levendige sfeer gecreëerd door middel van gele zaalaankleding, waardoor energie en enthousiasme werden gestimuleerd. Daarnaast hebben we een website gemaakt waar onder andere de livestream van het evenement op staat, waar kinderen op ruim 300 verschillende kinderdagverblijflocaties van De BLOS Groep aan konden deelnemen. Om deze mooie herinnering te behouden, hebben we een aftermovie geproduceerd, die de hoogtepunten van de dag vastlegt en mensen motiveren om actief te blijven.

Realisatie & Evaluatie

Voor het realiseren van De Nationale Beweeg heeft CommunicatieRS samen met It’s live en het BLOS team de locatie geregeld en het volledige programma van het evenement samengesteld. Online konden de kinderen van de verschillende BLOS locaties meegenieten door middel van de livestream. Het evenement werd gepresenteerd door Fenna Ramos van NPO Zappelin, met een warming-up gegeven door Olympisch medaillewinnares Kimberley Bos en een optreden van Johnny Glitter. We zijn trots op onze samenwerking met De BLOS Groep als sponsor van dit evenement. De Nationale Beweeg Dag was een groot succes, met een positieve impact op de deelnemers en een blijvende herinnering aan een dag vol beweging en plezier. We kijken uit naar de volgende editie van De Nationale Beweeg Dag en we blijven ons inzetten om lichaamsbeweging onder kinderen te bevorderen!

Meer zien?