Project.

Nautilus Health Club

CommunicatieRS heeft een hechte band met Nautilus Health Club. Ons kantoor bevindt zich immers in de met 3500m2 grootste sportschool van Midden-Nederland.
Voor Nautilus verzorgen wij alle communicatie en hebben wij de volgende zaken al mogen realiseren:

Huisstijl ontwerp

Voor Nautilus Health Club hebben wij de visitekaartjes, enveloppen, briefpapier en verschillende sub-labels mogen ontwerpen.

Als je in de buurt bent, kom dan eens binnen lopen op de Oude Barneveldseweg 65c in Nijkerk en vraag bij de balie naar Endroe van Beek!

Enveloppen

Briefpapier

Inschrijfformulier

Drukwerk & sign

Periodiek verzorgen wij een magazine en een krant voor de Health club, hiervoor verzorgen wij de content en de teksten. Inschrijfformulieren, flyers en informatieve posters worden allemaal gemaakt in ons kantoor.
Qua sign hebben wij o.a. de mastreclame, lichtbakreclame, geveldoeken, gevelborden, fotobehang, textielframes voor verschillende labels, en XL-formaat spandoeken als zaalbekleding mogen verzorgen.

De website

In samenwerking met WJG Webdesign hebben wij een nieuwe site ontwikkelt voor Nautilus Healt Club. Het doel was om de nieuwe website overzichtelijker te maken dan de oude website. Ook de look & feel van de site heeft een complete make-over gekregen.
Het aanbod van Nautilus is in de jaren zover uitgebreid dat wij van elke hoofd faciliteit een eigen menu hebben gemaakt en hebben deze elk een eigen label gekregen. Wat ook erg cool is: de Facebook feed is live te volgen via de website! Klik hier om de site live te bekijken.

Communicatie

Ook alle uitgaande communicatie verzorgen wij voor Nautilus. Elke maand kondigen wij nieuwe programma’s aan, brengen wij bestaande lessen onder de aandacht of doen wij huishoudelijke mededelingen. Ook denken wij mee met leden- en kortingsacties. Wij werken met bestaande content of schrijven zelf teksten. Ook plaatsen wij de content in overleg op de bestaande kanalen.

Social media