Project.

SPORTCENTRUM ZEEWOLDE

Sportcentrum Zeewolde verwelkomt iedereen voor een veelzijdige fitnesservaring, waarbij de focus ligt op het bereiken van persoonlijke sportieve doelen zoals afvallen, conditie verbeteren of spieropbouw. De sfeer binnen het centrum wordt gekenmerkt door een warme en gemoedelijke ambiance, waarin iedereen zich thuis voelt. Naast individuele fitness biedt het centrum ook een gevarieerd aanbod van uitdagende groepslessen, die zowel ’s ochtends als ’s avonds worden aangeboden en toegankelijk zijn via de fitnessmodule.

Bovendien beschikt Sportcentrum Zeewolde over moderne faciliteiten voor in- en outdoor racketsporten, waaronder squash, tennis op binnen- en buitenbanen, en de opkomende sport Padel. Dit alles maakt het centrum tot de ideale bestemming voor een complete en gevarieerde sportbeleving.

Review

Website/shop

Op de website van Sportcentrum Zeewolde vind je alles wat je nodig hebt voor je fitnessreis: van een overzicht van lessen en tarieven tot beschrijvingen van faciliteiten en nieuws over evenementen. Je kunt er ook eenvoudig reserveren, toegang krijgen tot een handige fitnessapp en nuttige tips vinden.

Drukwerk & sign

We hebben diverse drukwerkitems vervaardigd voor Sportcentrum Zeewolde, variërend van straatborden tot zaaldoeken en netbanden. Onze creatieve oplossingen brengen de dynamiek van het sportcentrum tot leven, waarbij elk stuk drukwerk zorgvuldig is ontworpen om de boodschap krachtig over te brengen. Met aandacht voor detail en kwaliteit, versterken we de merkidentiteit van Sportcentrum Zeewolde.

Huisstijl ontwerp

We hebben met trots de huisstijl van Sportcentrum Zeewolde een nieuw leven ingeblazen. Onze restyling omvat een frisse kijk op het merk. Door doordachte ontwerpen en consistente visuele elementen zorgen we voor een herkenbare en professionele uitstraling die past bij de dynamiek van het sportcentrum.

Social media

Wij beheren de actieve social media-kanalen op Instagram en Facebook voor Sportcentrum Zeewolde. Via deze kanalen delen we content over onderwerpen, zoals wedstrijden, nieuws en algemene informatie.

Tekstschrijven

Wij leveren op maat gemaakte tekstinhoud voor Sportcentrum Zeewolde, met een focus op heldere communicatie en doeltreffende boodschappen.

Logo & restyle

Het logo van Sportcentrum Zeewolde hebben we een chique restyling gegeven. Onze ontwerpbenadering combineerde elegantie met moderniteit, resulterend in een verfijnde uitstraling. Elk element is zorgvuldig vormgegeven om een tijdloos en stijlvol beeld te creëren dat de merkidentiteit van het centrum versterkt.

Meer zien?