Project.

Stichting Beter Lopen

Een mobiele beperking kan een mens minder vrijheid geven. Jaarlijks lopen ruim 85.000 mensen een traumatisch hersenletsel op, 36.000 mensen hebben MS, ongeveer 53.000 mensen krijgen de diagnose Parkinson en ruim 500.000 ondervinden de gevolgen van een beroerte. Dit met alle gevolgen van dien, waaronder mobiliteitsproblemen.

Gelukkig staat de techniek niet stil en worden er steeds meer vernieuwende revalidatiemethodes ontwikkeld, ondersteund door de meest slimme high tech snufjes.

Waar de overheid voor bovengenoemde mensen tekort schiet willen wij voorlopen met de aanschaf van superslimme revalidatie apparaten waarmee mensen door middel van training beter kunnen bewegen en een hogere kwaliteit van leven kunnen krijgen. Deze apparaten moeten in alle provincies van Nederland komen.

Animatie & video

Deze video en animatie, speciaal gemaakt voor Stichting Beter Lopen, biedt een betoverende sfeerimpressie van het Gala fundraiser-evenement van 2022. Ontdek de prachtige locatie, de glamoureuze sfeer en de gasten die samenkomen om bij te dragen aan dit geweldige doel. De video neemt je mee op een reis door de avond, met hoogtepunten van de veiling, speeches en entertainment. Laat je inspireren en word betoverd door de passie van Stichting Beter Lopen en de gemeenschap die zich inzet voor dit belangrijke werk.

Website/shop

Een website is belangrijk voor een stichting omdat het een krachtig communicatiemiddel is en veel verschillende functies kan vervullen. Hieronder staan enkele belangrijke redenen waarom een website belangrijk is voor een stichting:

Een website geeft de stichting een online aanwezigheid en maakt hen zichtbaarder voor het publiek. Ook biedt het een platform voor de stichting om informatie te delen over haar doelen, programma’s, en activiteiten. Veel stichtingen gebruiken hun website om fondsen te werven, zoals door het aanbieden van online donatie-opties.

Drukwerk & sign

Met trots presenteren wij het drukwerk en sign dat speciaal voor Stichting Beter Lopen is gemaakt. Het Gala boekje is een tastbare herinnering aan een onvergetelijke avond, met informatie over de kavels, loterij items en succesverhalen van de stichting. Verder is er een ontwerp gemaakt voor de cheque van het Gala 2022. Deze is aan het einde van de avond ingevuld en vertoond.

Adverteren

Door te adverteren op social media voor Stichting Beter Lopen vergroten we de naamsbekendheid en betrokkenheid van het publiek bij hun missie.

Huisstijl ontwerp

Het huisstijl ontwerp voor Stichting Beter Lopen omvat een consistente en professionele uitstraling van alle communicatiemiddelen van de stichting. Het begint met het ontwerp van een uniek logo dat de missie en waarden van de stichting weerspiegelt en herkenbaarheid biedt. Vervolgens wordt het logo toegepast op briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en andere promotionele materialen. Hierbij wordt rekening gehouden met kleur, typografie, beeldgebruik en lay-out, om zo een uniforme uitstraling te creëren.

Mailing

Voor Stichting Beter Lopen making wij mailingen om belangrijke feestdagen en speciale gebeurtenissen zoals het gala te markeren. Zo blijft ons publiek op de hoogte van ons werk en hoe ze kunnen bijdragen.

Social media

Wij houden voor Stichting Beter Lopen actief Facebook, Instagram en LinkedIn bij om haar missie en activiteiten te promoten en betrokkenheid te vergroten. Op deze platforms wordt regelmatig content geplaatst zoals foto’s, video’s, algemene informatie, succesverhalen en aankomende gala’s.

Tekstschrijven

Wij schrijven de teksten voor de website van Stichting Beter Lopen om de missie en visie van de stichting duidelijk te communiceren. We zorgen ervoor dat de informatie relevant, begrijpelijk en toegankelijk is voor het publiek.

Logo & restyle

Het logo ontwerp voor Stichting Beter Lopen omvat twee versies: een versie die consequent wordt doorgevoerd op alle communicatiemiddelen van de stichting, en een versie die specifiek wordt gebruikt voor gala gerelateerde content.

Het logo ontwerp van Stichting Beter Lopen weerspiegelt de missie en visie om mensen die in een rolstoel zitten of een loopbeperking hebben weer te laten lopen. Het ontwerp symboliseert hoop en herstel.

Logo huisstijl

Logo Gala

Vindbaarheid

We optimaliseren de vindbaarheid van de Stichting Beter Lopen website door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). We passen technieken toe om de website beter te laten scoren in zoekmachines, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, meta-tags en het verbeteren van de website structuur en laadtijd.

Meer zien?